loading

Show info

Avenue Ceramique 222
6221 KX Maastricht (NL)
+31 (0) 43 351 18 05
contact@coenensaettele.com

Stationsstraat Lanaken (B)

Stationsstraat Lanaken (B) Lanaken, Belgium Design phase 2016 Start execution spring 2017 Coenen Sättele Architecten in association with Bureau...

Details

09-lanaken-statiosstraat-3d-new
  • \SVR-DC01ProjectenLanakenLanaken Tekeningen16_05_03 Origin
  • \SVR-DC01ProjectenLanakenLanaken Tekeningen16_05_03 Origin
  • Model
  • Model
  • Model
  • \SVR-DC01ProjectenLanakenLanaken Tekeningen16_05_03 Origin
  • \SVR-DC01ProjectenLanakenLanaken Tekeningen16_05_03 Origin
  • 08-lanaken-stationsstraat-old-new
  • 09-lanaken-statiosstraat-3d-new
  • 010-lanaken-stationsstraat-beplanting
  • 011-lanaken-stationsstraat-beplanting-grassen

Stationsstraat Lanaken (B)

Lanaken, Belgium

  • Design phase 2016
  • Start execution spring 2017
  • Coenen Sättele Architecten in association with Bureau Verbeek and D+A Consult
  • Client: Gemeente Lanaken

 Project

Make-over for the main shopping road of the city center of Lanaken. After the redevelopment of the Stationsstraat there will be more space for pedestrians, bikes and recreation. The design introduces a strip on the sunny side of the road with terraces and new parasols in front of the existing cafes and 25 free shaped green islands, which will contain new trees and planting. Every island will get a seating bench, so that people easily can have a rest or meat each other.